Kom hurtigt frem til studiet, hvis du starter med Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense

Er Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus , www.vucfyn.dk/fynshfkursus, interessant for nogle af jer

Måske har nogle af jer læsere allerede styr på, hvad du har lyst til at blive. Det er en mulighed, at du går snarere efter et samfundsvidenskabeligt studie på et af landets universiteter eller tænker dig at blive politibetjent, socialpædagog eller sygeplejerske.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tænker over, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det fedeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal læse til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er ret sikker på at jeg bliver optaget på studiet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, dengang jeg først startede. Ved du det heller ikk?. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver en mulighed for et par år til at vælge. Den er bred og anvendelig.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter drømmen

Går du ud af skolen til foråret, og vil du fortsætte videre på en uddannelse med masser af valgmuligheder? Studerer du din HF midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så har du mulighed for at styre HF’en til ganske nøjagtigt den studieretning, som du vil hen på. En personlig anbefaling herfra.

Som supplement til den klassiske hf , hvor du kan vælge valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense tillige liniern: Sproglig HF, Pædagoglinjen, politilinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er specielt skræddersyede så de kan gøre dig klar til dit drømmestudie.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus har adgangskrav

Ønsker du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først opfylde en hel række adgangskrav. Afslutter du folkeskolen til sommer, skal underviserne overveje, om du kan tage en Hf. Måske er det nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på din Hf hos Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn. Det måtte jeg ikke så nederen, som det kan lyde.

Er du gået ud af 9. klasse for over end et år siden? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så tjekker dine faglige og personlige kvalifikationer.

Det er besværdet værd at starte på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense