Jeg & manden ønsker at skærme for folk som glor ind i haven med hjælp af komposit hegn eller lignende vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor jeg og min kæreste er blevet uprøvede indehaver af et parcelhus vil vi hovedkuls til at beslutte os for ting og sager som komposit hegn og eller et andet vedligeholdelsesfrit hegn. Baghaven går lige hen til en offentlig sti og er kun beskyttet med poppelroser. Den bare have bringer naturligvis en såre herlig panoramaudsigt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle lure ugeneret ind til os. Og Vi foretrækker at have områder vores have, hvor vi kan sidde uden blikke.

Undertegnede er gået igang med at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn siden at min kæreste & jeg rykkede til Virum. Dave og jeg har endnu ikke besluttet os for, om vi skal vælge et komposit hegn, men vi går sgu efter et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Så langt så godt.

Min svoger monterede komposit hegn i haven, og han er meget glad for det. Det kan købes i flere farver og mål. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er gråt/sort, men jeg og min kæreste vil vælge et lyst/hvidt komposit hegn. Ham & jeg kan lide noget mere lyst og landligt.