Indkøb af tyrolertøj plus tyroler kostumer

Om 15 dage er jeg og min veninde opfordret til at tage af sted til tyrolerfest fyldt med fest, god stemning, sang og ikke mindst øl. Som følge af det har vi i går få købt tyrolertøj - http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/ – . Hun fandt på ideen til at købe tyroler kostume til morskaben. Undertegnede havde nok ikke fået andre ideer end højst at lave Heidi-fletninger eller sådan noget. Men Charlotte vidste et sted der tilbyder tyroler kostumer, som at der meget ligner solidt tyrolertøj.

Min ferie er på rette plads. Der har været ret meget at se til den seneste tid, så en god øl-festival med tyrolertøj i form af et billigt tyroler kostume bli’r mega underholdende. Bagefter skaber en forlænget weekend.

Festaben her er mega begejsteret for det fine tyrolertøj. Mit tyroler kostume kommer i en herlig en kjole i blå, hvide og røde toner som har strut i skørtet og fittet øverste del. Super lækkert. Det nyindkøbte tyroler kostume giver faktisk tankeforbindelser til en små-fræk tanke over en kjole i Snehvides garderobe. Snehvides robe har jeg dog ik før i tiden associeret med tyrolertøj. Med en snert af folkedragt.