Højskoler er godt til sabbatår – hør et sneak peak omkring mit overståede højskoleophold her

Overvejer du højskoler [https://www.uldum-hojskole.dk/]? Selv gennemtænkte jeg et stykke tid omkring, om højskoler måske var noget jeg ville blive pjattet med, men idag i mens jeg stort set lige har gjort mit højskoleophold [https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/] færdigt så kan jeg udtale, at jeg har holdt meget af det. Der figurerer en hel del forskelligartede højskoler med fagområder. Jeg havde bl.a. film, dans, svømning og privatøkonomi som fag, men andre højskoler har højskoleophold med fokus på teater, sport eller fotografi – som efterskoler.

Højskoler er gode for dig, som at der er i tvivl om, hvilke ting du vil. Eller for de af jer der har brug for et år væk fra studierne og lære mere på højskoler end fx ved at arbejde som assistent. Flere elever tager både højskoler & fritidsarbejde. Jeg rejste dog selv på højskoleophold uden fritidsjob.

Da efterskoleår var det smarteste i niende og tiende klasse var jeg for blufærdig til at turde hoppe med på bølgen. Men efter gymnasiet har mit højskoleophold været så rart. Det er lidt undervisningsagtigt men højskoler er så overhovedet ikke lisson gymnasiet. Man hygger sig på et højskoleophold og skal ikke hen til eksamen. Et tydeligt plus ved højskoler, sådan som jeg har det.