Har hytten brug for en gang? Gør det selv eller køb professionel algebehandling tag, fliserens, tagrens og facaderens

Facaderens {alge-stop.dk/rensning-af-facader}

Savner du en nyrenset facade, som ser ud som da den var helt ny, så er facaderens vejen frem. Er muren hærget af tags er facaderens ogsåígen løsningen . Du kan vælge at gøre jobbet selv, men hvis du ikke er nænsom kan facaderens spolere murværket. For eksempel kan kemisk behandling eller sandblæsning affarve og udelægge facaden. Sandblæsning kan gøre facaden mere påvirkelig over for ny skidt, og kemisk facaderens er en forkert løsning for kalkede mure. Så søg den professionelle hjælp eller betal dig fra et professionelt arbejde, så opgaven bliver udført nænsomt og ordentligt.

Tagrens {alge-stop.dk/rensning-af-tag} og algebehandling – tag

Forår og sommer er højsæson for algebehandling tag {alge-stop.dk/algebehandling} og tagrens. Få gerne kontakt til et professionelt firma, da det bliver en møjsommelig tur at kravle rundt højt oppe og fikse tagrens på egen hånd. Du tænker ganske givet, hvorvidt man ikke også kan droppe det, men de alger skal helst renses væk, da de udvikles til mos og medføre frostsprængninger. Endvidere vil løbende tagrens og algebehandling tag øge levetiden markant.

Fliserens

Lider du af flisepest eller beskidte, fedtede fliser så skaf fliserens. Køb fliserens og klar opgaven på egen hånd med tryk eller knofedt – eller kom udenom hyret og book erfarne håndværkere til at gøre opgaven let og effektivt. Det kan være det letteste, for fikser du arbejdet på egen hånd, er det godt at være forsigtig for ikke at komme til at rense fugesandet bort, såfremt man højtryksrenser med vand. Og knofedt har det jo med at være særligt strengt at virke med trods den fristende literpris.