Aflæsning plus varmeregnskab må der til enhver tid være styr på

Boligfornyelse samt anden renovering omfatter boligen, hvor jeg bor. Det involverer naturligvis de almindelige locations som køkkenet & badeværelset og f.eks. forbedrede faldstammer. Men også omkring det energimæssige, forandres tingene. F.eks. har jeg fået en forbedret energimåler i skabet i min lejlighed, og den gør det enklere i forhold til varmeregnskab samt aflæsning. Energimåleren, jeg har fået, er en varme- og kølemåler. Og der er rigtig mange plusser okring modellen her. For de har imponerende målepræcision, foruden at denne type har flere connection tasks. Modellen har vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på uvilkårlige datoer af måleren i min lejlighed. Og dog, jeg ved det ikke med sikkerhed, for det skulle jeg når jeg aflæste den gamle. Men jeg er ikke bevidst, hvorvidt den nye model er så prof, at energiselskabet kan foretage en aflæsning af varme uden, at de skal ind i lejligheden. I hvert fald kan det være vigtigt at man foretager en aflæsning for at holde styr på det. For denne aflæsning må jeg anvende til mit private varmeregnskab, samt at desuden skal foreningen dertil anvende aflæsningerne, grundet at de udarbejder et kollektivt regnskab for varme der inkluderer beregning af, hvor mange penge alle os beboere respektivt bliver nødt til at punge ud med forud at betale til varmeregnskabet. Derfor er jeg også glad for den forbedrede model, fordi jeg således ved, at der med sikkerhed var den mest nøjagtige blandt alle aflæsninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>